Algemeen – Huisartsenpraktijk van Rhijn & van Brummen – Baarn
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk van Rhijn & van Brummen
Oosterstraat 1c 3742 SK
Baarn

Algemeen

Afsprakenspreekuur

Een afspraak op het afsprakenspreekuur kunt u maken aan de balie of door telefonisch contact op te nemen met de praktijk. Hiervoor kunt u bellen tussen 8.00 – 17.00. In principe wordt voor een afspraak 10 minuten uitgetrokken. Verwacht u meer tijd nodig te hebben of hebt u meerdere klachten, meldt dit dan bij het maken van de afspraak. Op deze manier kan de wachttijd voor u en uw medepatiënten zo beperkt mogelijk blijven. De assistente zal u vragen wat de reden van uw bezoek is, om de mate van spoed te kunnen beoordelen en benodigde tijd in te schatten. Wilt u de assistente tijdig bellen wanneer een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan?

Huisartsenpratijk van Rhijn

Op werkdagen ‘s ochtends tussen 8 en 11.30 uur en ’s middags tussen 14 en 16.30 uur.

Huisartsenpraktijk van Brummen

Op werkdagen ’s ochtends tussen 8 en 11.30 uur en ’s middags tussen 13.30 en 16.30 uur.

Visites

Op werkdagen ‘s middags tussen 12 en 14 uur. Huisbezoek is uitsluitend mogelijk na telefonische afspraak met de assistente voor 10 uur ‘s ochtends. Op de praktijk is onderzoek en behandeling beter mogelijk dan thuis. Vraagt u dus alleen visite aan als het voor u onmogelijk is om naar de praktijk te komen. De assistente zal u vragen wat de reden van uw aanvraag is, om de mate van spoed te kunnen beoordelen.

Uitslagen

Opvragen van uitslagen kunt u bellen vanaf 13.30 uur.

Telefonische bereikbaarheid:

Aanvragen huisbezoek : 8.00-10.00 uur
Afspraken maken : 8.00-17.00 uur
Opvragen van uitslagen en andere vragen : 13.30-17.00

Spoed:

Overdag op werkdagen 035 – 5418822, keuzemenu toets 1.  Wij verzoeken u met klem deze lijn niet voor andere vragen te gebruiken.

Waarneming:

Tijdens vakanties en nascholingen wordt overdag waargenomen door een van de huisartsen uit de waarneemgroep (HAGRO). U wordt dringend verzocht hierover eerst contact op te nemen met  tel 035-2062240. U hoort dan tot wie u zich kunt wenden. De dokterscentrale weet precies welke artsen aanwezig zijn en kan bovendien een verdeling van de patienten over de diverse praktijken maken. Herhaalrecepten kunnen in deze periode afgehaald worden bij uw apotheek. Achteraf wordt dan door ons een recept geschreven.

Recepten

Voor het telefonisch aanvragen van herhaalrecepten belt u 035-5418822 en kiest u voor keuze 3. Dit om de gewone praktijklijn voor de afspraken en overige zaken beter bereikbaar zal blijven. De receptenlijn kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag inspreken. Aanvragen voor 12.00u ingesproken liggen de volgende middag in de apotheek voor u klaar. Na 12.00 u ingesproken zijn de medicijnen de volgende dag bij de apotheek. Daarnaast kunt u herhaalrecepten aanvragen via de website www.huisartsenpraktijk.com.

Gebied

Wij leveren patiëntenzorg aan mensen die in de gemeente Baarn wonen.